reede, 2. oktoober 2009

Haapsallu kooli !!

 Otsustasin kooliõpilaseks hakata, p ä r i s e l t !

See asi tuli kuidagi lambist nagu paljud mu asjad,aga siiski üks asi viis teiseni.Olen firmaomanik ,kes hetkel aktiivselt äritegevusega ei tegele,sest, ühesõnaga ,otsustasin sellest jamast puhata.Ja veelgi enam-registreerisin ennast töötuks,sest seadused lubavad seda.
  Ühtäkki oli aega tapvalt käes,lonkisin niisama ringi ja mõtted samas muudkui ketrasid ning muutusid selgemaks.Valgus saabus aga,töötukassas ühel koolitusel käies,.Sealt jäi meelde ühe meesterahva(nime ei mäleta) öeldud mõttetera,see kõlas nii :
Kui sa oled segaduses ja ei tea kuhupoole edasi liikuda,siis vaata tagasi oma lapsepõlve ,mõtle millega sa tegelesid lapsena päevast-päeva,mis oli sinu lemmiktegevus,mis sind köitis ja mille juurest oli raske lahkuda kui ema tuppa kutsus .Leia see üles ,sest see tegevus ja tunne köidab sind ka praegu täiskasvanuna.
Elasin ju maal looduse keskel,seal oli kõiksugu põnevat tegevust -miks mitte edasi mõelda midagi loodusega seoses...
Ja nii nagu iseenesest avastasin loodusturismi korraldaja eriala.Registreerimine kursusele ja dokumentide vastuvõtmine oli ammu alanud ja käis teine registreerimisvoor,ei teadnud kas saan kooli.Aga asi läks väga libedalt.
Seal üleval pildil on minu kool. http://www.hkhk.edu.ee/
1.septembril 2009 saigi minust päris kooliõpilane tervelt kaheks aastaks ja nii ma seal seisin, kael õieli ,kooliesisel muruplatsil õppeaasta avaaktusel.Kooli dire Triin Laasi pidas kõne ja puha.Kogu " paketiga " sain kaasa kursusejuhendaja koos trobikonna kursusevendade-õdedega, aga see pole veel kõik,ka koolitäis koolivendi ja -õdesid on mul nüüd.On põnev,sest viimasest kooliskäimisest on tükkaega möödas.



Meie kursa LT09  tegutsemas
Pildil käib aktiivne floora tuvastamine...







...lauad olid täis kõrsi ja lehti...Kõik on jube asjalikud









Õpetaja Mall Vaino näpp pikalt hindab meie töö tulemusi.
Samblad ja samblikud......päris keeruline...on teised kõik ühtenägu.








Sildistatud materjal-erinevad rohttaimed ja samblikud





Kui avastasin need pildid veebis,siis ütleks siinkohal,et see on väga hea illustreeriv materjal õpitu meeldetuletamiseks või kordamiseks.
  Sellega lõppeski minu esimene koolinädal.Pakkisin ühikas asjad ja sõitsin koju omandatut tarkust seedima.(Need pildid on virutatud kursavennalt,et siis vabandust,ära väga pahanda,kui oma staffi ära tunned.)

Septembrikuu on siva läinud,käes oktoober ,aeg jälle nädalaks kooli sõita!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar