pühapäev, 27. september 2009

SEB Tallinna Sügisjooks 2009

LÕPUKS OMETI JÕUDIS KÄTTE 13.SEPTEMBER ja sügisjooksu aeg.Kannatus hakkas juba katkema.

Kodus tegime suuri ettevalmistusi juba eelneval päeval-mida kaasa võtta ,mida selga panna ,kuidas kohale jõuda jne.
Kuna kesklinn oli suletud ,ei saanud autodega lähedalegi.Aga mis meil autodest,sõidan nagunii päevast-päeva bussiga .Pildil ongi jooksueelne Vabaduse väljak bussi aknast.Varahommikul jälgisin netist Vabaduse väljaku veebikaamerat-tohutu sebimine ja askeldamine käis ,siis hakkas rahvas vaikselt kogunema.Super !




Bussi pealt maha tulles seadsime sammud kohe Tammsaare parki,sest enne SUURT PAUKU olid Haribo laste jooksud .Mul oli ka üks osaleja starti saata.Oi-oi ,põnne oli igas pikkuses palju .Lastel käis pargis tõeline virr-varr,pidu ja pillerkaar.



Startija number 1
(tegelikult olid kõik number ühed).See on väga tähtis stardinumber.
Taevas lendas palju õhupalle ,seepärast oli pilk taevapoole !



Ja muidugi  vanaema võtsime kaasa,sest kuigi kõik vajalik teenindus oli suurjooksul hästi organiseeritud,siis iga peldiku,kapi või leti juures lookles tohutu järjekord-niisiis pildil -vanaema pakihoidja-lapsehoidja-hooldemeeskond.


Kuskil telkide vahel peitis ennast ka LIMPA.








Siis oli aeg lastel starti asuda.Lapsi oli kohutavalt .Tohutu tegu oli sellega ,et lapsega üldse stardijooneni jõuda.Rahvast oli troppis ees..Esimene suurvõistlus meile,tõelised tuleristsed.Aga ära tegime !



Siin tuleb ringipealt tubli jooksutüdruk.Ring ca 400 meetrit.Eks,meil ole vaja kindlasti veel harjutada.....aga finišis ootas magus auhind.Ja lõpetaja on õnnelik.





Laste auhinna laud oli piiiiik ja magus !


Ruttu üks väike ühispilt Tammsaarega ja emmel on aeg starti lipata.Stardinumber külge ja kiip tossu peale ja minek.

Rohkem jooksu pilte vaata sellelt lehelt:
http://seb.jooks.ee/?page_id=132

FINIŠ !!!!!  HURRAAAA!!!!!

Kõik lõppes kähku,see oli mul esimene suurvõistlus,tegin kepikõndi 10 kilomeetrit.Ilm oli fantastiliselt soe ja päike kõrvetas.Palavuse eest pidin majade vahel lausa varju otsima.Raja äärde paigutatud kahest joogipunktist oli abi- sain joogi kätte ja see oli jahutuseks.
Oli ka ebaõnne.Kohe esimesel kilomeetril kaotasin kanalisatsiooni luugi vahele LUPSTI ! kepikummi ja pidin kõpsides vastu asfalti nagu tikkkontsaga edasi panema.Päris õnnetu juhus kohe alguseks.Selline kõpsimine lõhub asfaltil kepi otsa ja põrutab kätt-lohutuseks olid kindad käes.
Kõige rohkem kartsin mereäärset tuult,olin juba parajalt higine ,et äkki tõmbab läbi.Haiget selga veel vaja ja siis aidaa trennid mõneks ajaks aga oli jumalikult vaikne,päike oli kui aprillikuus.Ainukesed vigastused olid villi hõõrutud varbad,aga kuuma ilmaga ei ole see minu jaoks üllatus-pigem kutsehaigus juba.
Oli timm tõeliselt timm !ka koht oli timm !

Pildil finiš Vabaduse väljakul,kus käis spordipidu täie hooga.Jagati kommi,banaani,jooki ....Muss mängis.Rahvas kaifis.



Õnnelik lõpetaja
kepikõndijaid oli 3707 ja mina 262. koht.
Lihtne oli.
Ei tea,miks pelgasin seekord  10 kilti joosta.Trenni ju tehtud küll.
Järgmisel aastal siis jooksma !!

Kõik lõpetajad said ka
VIKING LINE kinkekaardi ja muid kingitusi.
Nii,et ees ootab väike merereis.


KÄIGE ÄRA !

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar